Site simgesi Korkusuz Kocaeli

Okan Buruk’tan Amed Sportif Faaliyetler Maçı Sonrası Açıklamalar

haber-gorsel-24

Süper Lig’in 11’inci haftasında Amed Sportif Faaliyetler’i 4-3 mağlup ederek konumunu koruyan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, mücadelenin ardından sakatlıklar ve takımın son durumu hakkında konuştu.

Sakatlık Durumu ve Kadro Rotasyonu

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Osimhen’in sakatlığının bulunduğunu ve oyundan çıkmak zorunda kalan Leao’nun durumunun ertesi gün yapılacak kontrollerle netleşeceğini duyurdu. Takımdaki orta saha kalabalığı nedeniyle tercih yapmakta zorlandıklarını ve beş oyuncu değişikliği hakkını en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı; Şampiyonlar Ligi ve lig maçlarında sergiledikleri oyundan hem de aldıkları sonuçlardan memnun olduğunu vurguladı. Buruk ayrıca Galatasaray’daki 5’inci yıllarında iç sahada sadece iki mağlubiyet aldıklarını ve taraftarlarıyla birlikte evlerinde dört kupa kazandıklarını hatırlattı.

Yenilen Goller ve Oyun Değerlendirmesi

Kalerinde gördükleri gollerin nedenlerini aktaran Okan Buruk; hakem kararlarının, yan ortalardaki pozisyon alma hatalarının ve maçın sonundaki konsantrasyon eksikliğinin etkili olduğunu dile getirdi. Takımdaki oyuncuların performansına da değinen Buruk, Batrakov’un hem savunma hem hücum katkısının çok değerli olduğunu ve Mertens’ten farklı nitelikler taşıdığını ifade etti.

Kaynak: Haberturk Spor — Orijinal haberi görüntüle

Mobil sürümden çık