Site icon Korkusuz Kocaeli

“Türkiye Tek Yürek” kampanyasında 115 milyar üzeri bağış

tek yurek bagis

Kocaeli Gazeteleri… Dün akşam 20.00’de başlayan ve gece 03.00’e kadar süren “Türkiye Tek Yürek” bağış kampanyasında 100 milyar üzeri bağış toplandı

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 7.5 ve 7.6’lık 2 depremin ardından Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis ve Elazığ’ı etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınında Türkiye, tek yürek oldu.

Yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanan ‘Türkiye Tek Yürek’ başlıklı kampanya ile ilgili yayının moderatörlüğünü Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Didem Arslan Yılmaz ve Deniz Bayramoğlu yaptı.

YAYIN 7 SAAT SÜRDÜ

Dün akşam saat 20.00’de başlayıp gece saat 03.00’de biten “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınında yapılan bağışlarda 115 milyar 146 milyon 528 bin lira bağış toplandı. Bu süreçte telefon bağlantılarında 115 milyar 146 milyon 528 bin lira bağış, SMS ile yapılan bağışlar sonucunda 9 milyonun üzerinde SMS ile milyonlarca lira bağış toplandı.

YAPILAN BAZI BAĞIŞLAR

Exit mobile version