1. Haberler
  2. Güncel
  3. Alevler Ahşap Evi Esir Aldı, İçerideki Yaşlı Adam Kurtarılamadı!

Alevler Ahşap Evi Esir Aldı, İçerideki Yaşlı Adam Kurtarılamadı!

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, gece saatlerinde korkunç bir yangın meydana geldi. Sarıcalar Mahallesi Kocapınar Caddesi’nde bulunan iki katlı ahşap bir meskende çıkan yangın, 71 yaşındaki bir vatandaşın trajik ölümüne yol açtı.

Alınan bilgilere göre; yalnız yaşadığı öğrenilen Cahit Tanıl (71)’a ait evden gece yarısı yükselen alevler, ahşap yapının etkisiyle kızıl bir afete dönüşerek tüm evi sardı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve acil sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye Müdahale Etti Ancak Acı Tabloyla Karşılaşıldı

Olay yerine hızla intikal eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevlere yoğun müdahalede bulunarak yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak yapılan arama-kurtarma çalışmalarında acı tabloyla karşılaşıldı. Sağlık ekiplerinin incelemesinde, evde tek başına yaşayan Cahit Tanıl’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yangın sonucunda tarihi veya yaşlı iki katlı ahşap ev tamamen kullanılamaz hale gelerek küle döndü. Jandarma ekipleri, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Tanıl’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Editörün Notu: Özellikle ahşap yapılarda ve kış aylarında soba kullanımına yönelik tedbirlerin artırılması, benzer acı olayların yaşanmasını engelleyebilir.

Alevler Ahşap Evi Esir Aldı, İçerideki Yaşlı Adam Kurtarılamadı!
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir