2013 yılından bu yana CHP İl Örgütü’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Özlem Özergene Günel, emekli olarak görevine veda etmişti. Günel’e il başkanlığında veda programı düzenlendi. Programa Günel’in beraber görev yaptığı birçok isim katıldı.
İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “CHP Kocaeli İl Başkanlığı bünyesinde 2013 yılından bugüne partimizin her kademesinden sorumlu olarak görev yapan İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Sayın Özlem Özergene Günel’in emeklilik münasebetiyle görevinden ayrıldığı için kendisine İl Başkanlığımızda bir veda töreni düzenlendi. İl Başkanımız Sayın Bülent SARI, geçmiş dönem İl Başkanlarımız Sayın Cihat Altunyuva ve Av. Cengiz Sarıbay, Selim Yıldız, geçmiş dönem ve yeni dönem İl Yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleşen törende İl Başkanlarımızın Özlem Hanım hakkında ki söylemleri ile duygulu anlar yaşandı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ
İl Başkanımız Sayın Bülent Sarı ve Av. Cengiz Sarıbay’ın çiçek ve plaket sunumu ile tören sona erdi. Yaklaşık 11 yıldır büyük bir özveri ile görevini yapan Sayın Özlem Özergene Günel’e emekleri ve partimize sunduğu katkılar adına teşekkür eder, yeni yaşamında ailesi birlikte geçireceği güzel günler dileriz”

