1. Haberler
  2. Güncel
  3. Evi alev topuna döndü: Uyuyan şahsı komşuları kurtardı

Evi alev topuna döndü: Uyuyan şahsı komşuları kurtardı

20240710aw244251 0.jpg
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir evde çıkan yangın sırasında uyuyan şahsı komşuları kurtardı. Ev alev topuna dönerken dumandan etkilenen şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangın, Kartepe ilçesi Atakent Mahallesi Teleferik Caddesi’nde bulunan 3 katlı evin 3. katında bilinmeyen sebeple yangın çıktı. O sırada evde uyuyan K.Ç’yi uyandıran komşuları, merdivenle şahsı balkondan indirdi. Kısa sürede büyüyen yangın evin her tarafına sardı. Mahalleli sokağa dökülürken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çalışması neticesinde yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.

Dumandan etkilenen K.Ç. ise ambulansa alınarak oksijen verildi. Şahsın durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Evi alev topuna döndü: Uyuyan şahsı komşuları kurtardı

Evi alev topuna döndü: Uyuyan şahsı komşuları kurtardı
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir