1. Haberler
  2. Güncel
  3. Fatma Kaplan Hürriyet Elbistan’da

Fatma Kaplan Hürriyet Elbistan’da

fatma kaplan hurriyet
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Gazeteleri… İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki depremzedelerin yanına gitti.

Kocaeli Haber… İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi, iki büyük depremin ardından merkez üssü Kahramanmaraş’a gitti. 18 saatte Kahramanmaraş Elbistan’a ulaşabildiklerini ifade eden Hürriyet, “Yollar gerçekten çok kötü, tipi var. Ciddi bir buzlanma var. Yolda hem yardım tırları hem arama kurtarma ekipleri ne yazık ki çok ciddi zaman kaybı yaşıyorlar. Karayolu ile ulaşım çok zor. Burada gördüğümüz tablo iç açıcı değil. Bizler de koordinasyon merkezine uğradık. Ardından yıkılan bölgeleri ziyaret ettik” dedi.

İzmit Belediyesi olarak bölgeye yeniden yardım tırı göndereceklerini belirten Hürriyet, “Birçok ihtiyacı karşılayacak olan 3’üncü tırımızı Elbistan’a yönlendireceğiz. Buradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamak istiyoruz. Herkese bir kez daha geçmiş olsun demek istiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi arama kurtarma ekiplerinin Hatay’da görevlendirildiğini söyleyerek, Elbistan’daki temaslarının ardından Hatay’a geçeceklerini kaydetti.

AW822706 01

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki depremzedelerin yanına gitti.
Fatma Kaplan Hürriyet Elbistan’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.