1. Haberler
  2. Güncel
  3. Horasanlı bilek güreşçilerin başarısı

Horasanlı bilek güreşçilerin başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’un Horasan İlçesinde eğitim hizmeti veren Fatih Ortaokulu ve İnkılap Ortaokulu öğrencileri Ardahan’da yapılan Okullar arası Bilek Güreşi bölge şampiyonasında kürsüye çıktı.

Erzurum’un Horasan İlçesinde eğitim hizmeti veren Fatih Ortaokulu ve İnkılap Ortaokulu Bilek Güreşi’nde birinci ve ikincilik kürsüsüne çıktı. Horasanlı iki sporcu Türkiye şampiyona katılma hakkı kazandı.

GSB tarafından düzenlenen ve Ardahan’ın ev sahipliğinde yapılan 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Sezonu Okul Sporları Bilek Güreşi Bölge Şampiyonası’nda Horasan Fatih Ortaokulu’ndan Fatih Bayrak 70 kilo sağ kol Bölge şampiyonu olurken, sol kolda ikinci oldu. İnkılap Ortaokulu’ndan Doğukan Köse ise 65 kiloda sağ kolda ikinci, sol kolda ise üçüncü oldu.

Horasan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Karakelle, Beden Eğitimi Öğretmeni Enes Aksu ile sporcuları tebrik etti. Karakelle, “Gümüşhane’de yapılacak olan Okullar arası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında her iki sporcumuza ve beden eğitimi öğretmenimiz Enes Aksu’ya başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Horasanlı bilek güreşçilerin başarısı

Horasanlı bilek güreşçilerin başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.