1. Haberler
  2. Güncel
  3. İlkadımlı güreşçilerin güreş başarısı

İlkadımlı güreşçilerin güreş başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkadım Belediyespor Güreş Takımı, Malatya’da katıldığı Karakucak Güreşleri’nden 3’ü birincilik olmak üzere 6 dereceyle döndü.

İlkadım Belediyespor Güreş Takımı, yaklaşık 400 sporcuyla Malatya’da düzenlenen 20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri’ne katıldı. Er meydanında mindere çıkan Selahattin Efe Demircan 85 kiloda, Necattin Dere 75 kiloda ve Mehmet Ali Bilgü 65 kiloda birinci olurken; Berke Atlı 100 kiloda, Ömer Güleç 75 kiloda ve Mert Ziya Köksal 70 kiloda üçüncü oldular.

“Sporcuya ve spora desteklerimiz devam ediyor”

Aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı sporcuları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım Belediyesporumuz katıldığı turnuva, yarışma ve müsabakalardan başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Son olarak Malatya’da düzenlenen Karakucak Güreşleri’nde 6 sporcumuz şehrimize dereceyle döndü. Ata sporumuzun yaşatıldığı bu turnuvada mindere çıkarak derece elde eden başta İlkadım Belediyesporlu sporcularımız olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Güreşçilerimizin er meydanında aldıkları bu başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu etti ve gururlandırdı. Bu ve benzeri başarılı sonuçların devamının gelmesi için spora ve sporcuya desteklerimiz devam ediyor. Bu desteklerimizin diğer branşlarda da başarılara katkı sağlayacağına olan inancımız tamdır” dedi.

İlkadımlı güreşçilerin güreş başarısı

İlkadımlı güreşçilerin güreş başarısı
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.