1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kadın Voleybol Milli Takımı, 6. İslami Dayanışma Oyunları’na galibiyetle başladı

Kadın Voleybol Milli Takımı, 6. İslami Dayanışma Oyunları’na galibiyetle başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Voleybol Milli Takımı, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları’na galibiyetle başladı.

Kadın Voleybol Milli Takımı, İslami Dayanışma Oyunları’ndaki ilk maçında Afganistan’ı 25-3, 25-4 ve 25-4’lük setlerle 3-0 mağlup etti.

Organizasyona galibiyetle başlayan milliler, ikinci maçında 6 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da Azerbaycan ile karşılaşacak.

Milli takımın yanı sıra Afganistan, Azerbaycan, İran ve Tacikistan’ın katılımıyla düzenlenen organizasyonda tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar doğrudan finale; üçüncü ve dördüncü sırada yer alacak takımlar ise üçüncülük maçı oynamaya hak kazanacak.

Kadın Voleybol Milli Takımı, 6. İslami Dayanışma Oyunları’na galibiyetle başladı
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.