1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kendisine yakışanı yaptı

Kendisine yakışanı yaptı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Barolar Birliği(TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, bugün bir dizi ziyaret için ilimize geldi. Feyzioğlu, Kocaeli Adliyesi’ne uğrayıp Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz’ı ziyaret etti. Feyzioğlu daha sonra kentte birkaç yeri daha ziyaret edip programını sonlandırdı. TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Kocaeli Barosu’na uğramaması ise şaşkınlık yarattı.

 

İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Hatırlanacağı üzere çoklu baro sisteminin tartışıldığı dönemde Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir, çoklu baroya kesin bir dille karşı çıkmış ve TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile karşı karşı gelmişti. Feyzioğlu’nun bu ziyaretinde Kocaeli Barosu’na uğramaması ise geçmişte yaşanan sıkıntıların hala devam ettiği iddialarını güçlendirdi.

 

AVUKAT ARKADAŞLARDAN ÖĞRENDİM

Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir ise Feyzioğlu’nun gelişini avukat arkadaşlardan öğrendim. Baroya gelip gelmemesi kendi kararıdır. Metin Feyzioğlu kendisine yakışanı yaptı dediği bilgisine ulaşıldı.

Kendisine yakışanı yaptı
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!