1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kocaeli Rallisi için Start verildi

Kocaeli Rallisi için Start verildi

KOCAELI RALLISI
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yenilenen Turan Güneş Caddesi’nin ilk ve son halini paylaşarak, “Atamızın izinden giderek çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Turan Güneş Caddesi’nde yıllardır süre gelen sorunları yoğun bir şekilde çalışarak çözüme kavuşturdu. Atatürk motifli dekoratif aydınlatma direklerini de caddeye yerleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak Turan Güneş Caddesi’ni modern bir görünümüne kavuşturdu.

“EMEKÇİLERİMİZİN ELLERİNE SAĞLIK”

Turan Güneş Caddesi’nin zorlu şartlar altında modern bir görünüme kazandırılmasının mutluluğu yaşayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,” Yeşilova Turan Güneş Caddemizde, elektrik hatlarını yerin altına aldık ve üst yapısını yeniledik, çok güzel oldu. Emekçilerimizin ellerine sağlık.

“ATAMIZIN RESMİ BU CADDEYE ÇOK YAKIŞTI”

Belki çok zorlandık, sorumluluğumuz olmayan işleri yaparken biraz da baltalandık ama başardık. Az imkanlarımıza ve pandemi ile zorlu ekonomik krize rağmen bir bir ihtiyaçları gidermeye devam ediyoruz. Var gücümüzle de çalışıyor ve çözüm üretiyoruz.  Atamızın resmi de bu caddeye çok yakıştı. Onun izinden giderek çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Rallisi için Start verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.