1. Haberler
  2. Güncel
  3. Serdar Kaman: TTB maalesef yıllardır marjinal grupların oyun alanına çevrilmiştir

Serdar Kaman: TTB maalesef yıllardır marjinal grupların oyun alanına çevrilmiştir

serdar kaman ttb marjinal grublarin oyun alanina cevrilmistir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti İl eski Başkanı ve Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ nın,  “Terör örgütü PKK’nın TSK’nın bölgedeki operasyonlarda “Kimyasal silah kullandığı” iddiasını sert bir dille eleştirdi

Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın PKK ile mücadelede ‘kimyasal silah kullanıldığı’ yönündeki açıklamasına bir tepkide İYİ Parti İl eski Başkanı ve Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman’ dan geldi.

YAKIŞMAYAN FAALİYETLER

Serdar Kaman Yaptığı açıklamada; Türk Tabipleri Birliği (TTB) başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın yaptığı talihsiz ve mesnetsiz açıklamayı şiddetle kınıyorum. TTB maalesef yıllardır marjinal grupların elinde  bir satranç tahtası gibi oyun alanına çevrilmiş, TTB nin adına yakışmayan faaliyetlerin merkezi haline getirilmiştir.

^VATAN HAİNLERİ

Bu vatan hainleri TTB kısaltmasını “Türk Tabipleri Birliği” kısaltması olmaktan çıkarıp “Tüm Teröristler Birliği” kısaltmasına çevirmişlerdir.  Vatanını sevmeyen,  bayrağımıza saygı duymayan,  asil ordumuza dil uzatan  şeref yoksunu bu kişiler tek tek tespit edilip en kısa zamanda Türk Tabipleri Birliği (TTB ) yönetimlerden uzaklaştırılmalıdır.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’ye yönelik Irak’ın kuzeyinde yürütülen askeri operasyonlarda kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin açıklama yapan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma başlatmıştı

Serdar Kaman: TTB maalesef yıllardır marjinal grupların oyun alanına çevrilmiştir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.