1. Haberler
  2. Güncel
  3. Sivrice’de “Atatürk ve Gençlik Koşusu” coşkusu

Sivrice’de “Atatürk ve Gençlik Koşusu” coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivrice’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Atatürk ve Gençlik Koşusu”, öğrenciler ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Atatürk ve Gençlik Koşusu” etkinliği, öğrenciler ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sivrice Belediyesi Kültür Merkezi önünden başlayan koşu, Hazarbaba Dağı’nın manzarası eşliğinde renkli görüntülere sahne oldu. “Spor ve Sağlıklı Yaşam” temasıyla düzenlenen etkinlikte, katılımcılar hem eğlenceli anlar yaşadı hem de sporun birleştirici yönünü deneyimledi. Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal Akdemir, Şube Müdürleri Emrah Altuntaş ve Metin Akın da katılarak öğrencilerle birlikte koşuya eşlik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal Akdemir, “Gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimini desteklemek, sağlıklı yaşam bilincini kazandırmak için bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, sporla güçlenen bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Etkinlik, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Sivrice’de "Atatürk ve Gençlik Koşusu" coşkusu

Sivrice’de “Atatürk ve Gençlik Koşusu” coşkusu
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.