1. Haberler
  2. Güncel
  3. Plaj voleybolunda büyük mücadele

Plaj voleybolunda büyük mücadele

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölcük’te düzenlenen plaj voleybolu turnuvası, küçükler kategorisinde heyecanlı geçen final müsabakalarının ardından son erdi.

Gölcük Belediyesi yaz spor etkinliklerinin açılış turnuvası olan plaj voleybolu turnuvası, küçükler kategorilerinde de tamamlandı. 149 takım ve 322 sporcunun katılımıyla, tatlı rekabete sahne olan plaj voleybolu turnuvası, küçükler kategorisi ile sona erdi. Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde heyecan dolu müsabakaların yaşandığı turnuvada küçüklerin mücadelesi izleyenlerden yoğun alkış aldı.

Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, müsabakaları ilgiyle takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve organizasyonda emeği geçen Gölcük Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Dereceye giren takıma ödülleri verildi. Yaz spor etkinlikleri; 1-2-3 Ağustos tarihlerinde Mehmet Sezer Sokak Basketbol Turnuvası ile devam edecek.

Plaj voleybolunda büyük mücadele

Plaj voleybolunda büyük mücadele
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.