1. Haberler
  2. Güncel
  3. Muğlalı Kano’culardan büyük başarı

Muğlalı Kano’culardan büyük başarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları Rahmi Kaan Karahan 2 altın, 1 bronz madalya kazanırken, Poyraz Yıldırım da iki bronz madalyayla kürsüye çıktı.

08-12 Ağustos tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcuları, üstün performanslarıyla dikkat çekti. Olimpik Takım sporcusu Rahmi Kaan Karahan, Genç Erkek K1 kategorilerinde 200 metre ve 500 metrede Türkiye birinciliği, 1000 metrede ise üçüncülük elde ederek 2 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Minikler kategorisinde yarışan SEM sporcusu Poyraz Yıldırım da 200 metre ve 500 metrede üçüncülükle iki bronz madalyaya ulaştı.

Muğlalı Kano’culardan büyük başarı

Muğlalı Kano’culardan büyük başarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.