1. Haberler
  2. Güncel
  3. Asfalttaki yarık yüzünden ölümden döndü

Asfalttaki yarık yüzünden ölümden döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Ovacık ile Mudarlı mahalleleri arasındaki yolda, asfaltın ortasında bulunan derin yarık nedeniyle motosikletinin kontrolünü kaybeden sürücü, düşerek yaralandı. Kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki motosiklet sürücüsü, yolun ortasında boydan boya uzanan ve bir ihmal sonucu kapatılmadığı iddia edilen yarığa tekerleğin girmesiyle motosikletinin hakimiyetini kaybetti. Kazada hem sürücü hem de motosiklet savruldu. Korku dolu anlar yaşayan genç adam, kazayı vücudundaki travmalarla atlattı.

Kazanın ardından yapılan sağlık kontrolünde sürücünün vücudunda kırık ya da çatlak bulunmadığı ancak kaburgalarında ve boyun bölgesinde düşmeye bağlı ezilmeler ve travma oluştuğu öğrenildi.

Sürücü, yasal yollardan hakkını arayacağını bildirdi.

Öte yandan, kaza anı kask kamerasına da yansıdı.

Asfalttaki yarık yüzünden ölümden döndü

Asfalttaki yarık yüzünden ölümden döndü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.