1. Haberler
  2. Güncel
  3. Trabzon’da futbolun kalbi Emir Yuşa için attı

Trabzon’da futbolun kalbi Emir Yuşa için attı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası, Emir Yuşa Atıcı’nın anısına duygusal anlarla sona erdi.

Faroz Futbol Sahası’nda gerçekleşen finalde Bordo Takım, penaltılarda 9-8’lik skorla şampiyonluğa ulaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, turnuvanın sonunda Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı’ya imzalı forma ve plaket takdim etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Emir Yuşa Atıcı anısına düzenlenen “Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası, Faroz Futbol Sahası’nda oynanan efsaneler ve şöhretler maçlarıyla sona erdi. Spor camiasını ve vatandaşları bir araya getiren etkinlikte, dostluk ve hatıralar bir kez daha yeşil sahada buluştu. Turnuvanın ilk bölümünde oynanan ‘Şöhretler Maçı’nda bordo takım ile çizgili takım karşı karşıya geldi. Normal süresi 6-6 berabere biten heyecan dolu mücadelede, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in de gol attığı çizgili takım, penaltılarda 9-6’lık skorla sahadan galip ayrıldı. Final karşılaşmasında ise yine bordo takım ile çizgili takım kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maç 4-4 beraberlikle tamamlandı, penaltı atışlarında bu kez bordo takım 9-8’lik skorla şampiyonluğa ulaştı.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, turnuvada yer alan tüm sporcuların imzaladığı formayı, madalyayı ve plaketi Emir Yuşa Atıcı’nın babası Mustafa Atıcı’ya takdim etti. Duygusal anların yaşandığı törende, centilmenlik ve birlik mesajları öne çıktı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, turnuvanın manevi değerine dikkat çekerek “Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’da sporun, dostluğun ve hatıranın buluştuğu böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu organizasyonun bizim için ayrı bir anlamı var. Çünkü dört yıl önce bir kör kurşunla kaybettiğimiz, ebediyen cennete uğurladığımız cennet meleğimiz Emir Yuşa Atıcı’nın hatırasına düzenliyoruz bu turnuvayı” dedi.

“Kendisi aramızda değil ama hatırası aramızda”

Emir Yuşa Atıcı’nın babası Mustafa Atıcı ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Başkanımızın da söylediği gibi, dört yıl önce evladımızı burada bir katil mermiye kurban verdik. O günden sonra bir farkındalık oluşturmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu süreçte başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm dostlarımız bize büyük destek verdiler. Hepsine minnettarım. Çok güzel bir organizasyon olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Evladımızın adını yaşatmaya gayret ediyoruz, kendisi artık aramızda değil ama hatırası kalbimizde.”

Turnuvada “En Centilmen Oyuncu” ödülünü Saffet Akyüz kazandı. Gol krallığına ise Oktay Derelioğlu ulaştı. Turnuvada ikinci olan Çizgili Takım’a kupasını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç verirken, şampiyon Bordo Takım’ın kupasını Trabzon Valisi Aziz Yıldırım takdim etti.

Trabzon’da futbolun kalbi Emir Yuşa için attı

Trabzon’da futbolun kalbi Emir Yuşa için attı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.