1. Haberler
  2. Güncel
  3. Süper Lig’de 10. haftanın görünümü

Süper Lig’de 10. haftanın görünümü

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in ilk 3 sırasında yer alan Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe, 10. haftayı 3 puanla kapatırken, Beşiktaş ve Samsunspor puan kaybı yaşadı.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftası bugün oynanan 2 maçla tamamlandı. Oynanan 9 maçta toplam 27 gol atıldı. Fenerbahçe ile Başakşehir, rakiplerine 4’er gol atarak haftanın en golcü takımları oldular.

Lider Galatasaray, konuk ettiği Göztepe’yi 3 golle mağlup ederek puanını 28’e yükseltti. Eyüpspor’u 2-0 yenen Trabzonspor, üst üste 4. galibiyetini aldı ve 23 puanla takibini sürdürdü. Fenerbahçe ise haftanın son gününde Gaziantep FK’yı deplasmanda 4 golle mağlup ederek son 2 maçta hanesine 6 puan yazdırdı. Sarı-lacivertlilerin de 22 puanı bulunuyor.

Haftanın maçları ve sonuçları:

Fatih Karagümrük – Kayserispor: 2-2

Kocaelispor – Alanyaspor: 2-0

Trabzonspor – Eyüpspor: 2-0

Antalyaspor – Başakşehir: 0-4

Gençlerbirliği – Konyaspor: 1-2

Galatasaray – Göztepe: 3-1

Kasımpaşa – Beşiktaş: 1-1

Gaziantep FK – Fenerbahçe: 0-4

Samsunspor – Çaykur Rizespor: 1-1

Süper Lig’de 10. haftanın görünümü

Süper Lig’de 10. haftanın görünümü
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir