1. Haberler
  2. Güncel
  3. İzmit Belediyesi: “Herkese bütün hakları verildi”

İzmit Belediyesi: “Herkese bütün hakları verildi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediyesi adına açıklama yapan basın sözcüsü Sercan Al, şu ifadeleri kullandı: “Yerel medyada yer alan “ Hürriyet borçlu çıktı. Kredi kullanacak!” şeklindeki haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Geri dönen personele bir borcumuz bulunmamaktadır. Herkese kuruşu kuruşuna bütün hakları verilmiştir. 

Söz konusu madde kıdem tazminatlarının ödenmesi için kredi kullanılması ve teminat mektubunun alınması ile ilgili maddedir.

Yani yasa gereği zorunlu emekliliği dolanlar ile İzmit Belediyesinden ayrılmak isteyen, emekli olmak isteyen personelin kıdem tazminatlarının ödenebilmesi için öngörülmüş bir maddedir.

Söz konusu maddede yer alan kredi yetkisinde de kıdem tazminatı denmektedir.

Son olarak ilgili madde, meclis onayından geçtikten sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına gönderilecektir. Onay çıktığı takdirde kredi kullanılacaktır.

Kamuoyunun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi adına önemle duyurulur.”

 

İzmit Belediyesi: “Herkese bütün hakları verildi”
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.