1. Haberler
  2. Güncel
  3. İzmit Belediyesi’nden deprem bölgesine takviye ekip

İzmit Belediyesi’nden deprem bölgesine takviye ekip

EKIP
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediyesi merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketlerinin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda İzmit Belediyesi, Hatay Defne’de bölgedeki vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı yapan aşevine 8 kişilik bir takviye ekip daha destek için deprem bölgesine harekete geçti.

 

TAKVİYE EKİP VE GIDA MALZEMESİ

Konuyla alakalı açıklama yapan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, “Defne’de kurmuş bulunmakta olduğumuz aşevimiz bin kişi olarak plan maktaydık oradaki yoğun talep üzerine 3 bin kişiye kadar çıkmış olarak bulunmaktadır. Şimdi bu ekibimize takviye olarak 8 kişilik daha bir ikinci ekibimizi aşevimizin olduğu bölgeye gönderiyoruz. Aynı zamanda gıda malzemeleri de gönderiyoruz.

 

“ALLAH KOLAYLIK VE GÜÇ KUVVET VERSİN”

Bununla birlikte oradaki mevcut durumu idare edebilmek içinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden bir çöp kamyonu gönderilmekte. Herkese kolaylıklar diliyorum. Tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum. Vefat edenlere baş sağlığı diliyorum. Orada bulunan kendi ekiplerimize ve tüm ekiplere Allah kolaylık versin güç kuvvet versin diliyorum” dedi.

 

İzmit Belediyesi’nden deprem bölgesine takviye ekip
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.