1. Haberler
  2. Güncel
  3. MHP Kartepe’ye Dilek geliyor

MHP Kartepe’ye Dilek geliyor

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Kocaeli İl Başkanlığına genel merkez tarafından Yunus Emre Kurt’un atanmasının ardından birçok ilçe başkanı görevinden istifa etmişti. MHP Kartepe İlçe eski Başkanı Murat Kalender’ın ise Kartepe İlçe Başkanlığı geçtiğimiz haftalarda genel merkez tarafından feshedildi. Kalender’in görevden alınmanın ardından MHP Kartepe İlçe Başkanlığına Hayati Dilek getirildi.

“KARAR SÖZLÜ İLETİLDİ”

İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve kalabalık bir teşkilat birimi üyeleriyle yapılan istişareler sonucu 10 kişilik liste içerisinde adı bulunan Hayati Dilek MHP Kartepe İlçe Başkanı olarak atandı.  MHP Kartepe İlçe Başkanı olarak atanan Hayati Dilek’e atama kararı sözlü olarak iletildiği, yazılı görevlendirmenin bir iki gün içinde tebliğ edileceği öğrenilirken, Dilek’in yönetimini de en kısa sürede belirlemesi istendi.

HAYATİ DİLEK KİMDİR

22 Aralık 1977 doğumlu. Aslen Trabzon Araklılı. İzmit İlçe Teşkilatının mevcut  Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Dilek’in İzmit’te telefon bayii bulunuyor. Ancak Kartepe’de ikamet ediyor ve ilçe geniş bir sülaleye sahip. Evli ve 2 çocuk babası. 

MHP Kartepe’ye Dilek geliyor
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir