1. Haberler
  2. Güncel
  3. Aliağa Petkimspor, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı

Aliağa Petkimspor, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı

20241001aw299238 0.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında Aliağa Petkimspor, Polonya temsilcisi King Morskie Szczecin’i deplasmanda 85-70 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında King Morskie Szczecin ile karşılaşırken ilk yarıyı 52-27’lik skorla önde tamamladı. Üstün oyununu sürdüren İzmir ekibi müsabakadan 85-70 galip ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında hanesine galibiyet yazdırdı. Aliağa, B Grubu’ndaki bir sonraki maçında Filou Oostende’yi ağırlayacak.

Aliağa Petkimspor’da Wesley Van Beck 19 sayı, 3 ribaund ile takımını sırtlarken, Jaime Echenique 12 sayı, 2 ribaund, DeWayne Russell 13 sayı, 4 ribaund ve 11 asist, Breein Tyree ise 9 sayı, 2 ribaund ile galibiyette pay sahibi oldular. King Szczecin’de öne çıkan isimler Kassim Nicholson (15 sayı, 2 ribaund, 2 asist), Przemyslaw Zolnierewicz (19 sayı, 2 ribaund, 4 asist) ve Chad Brown (9 sayı, 6 ribaund) oldu.

Aliağa Petkimspor, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı

Aliağa Petkimspor, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.