1. Haberler
  2. Güncel
  3. Erzincan’da yüzme il birinciliği heyecanı yaşandı

Erzincan’da yüzme il birinciliği heyecanı yaşandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yüzme İl Birinciliği Yarışmaları, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi.

Sporcuların farklı kategorilerde mücadele ettiği yarışlar, hem sportif rekabeti hem de bayram coşkusunu bir araya getirdi.

Farklı yaş gruplarında düzenlenen yarışlarda sporcular, hem bireysel performanslarını sergileme hem de il birinciliği için yarışma fırsatı buldu. Yarışma boyunca centilmenlik ön planda tutulurken, Erzincanlı genç yüzücüler sergiledikleri performansla izleyenlerden tam not aldı.

Etkinlik sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edilirken, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, bu tür organizasyonların gençleri spora yönlendirme konusunda önemli rol oynadığını ifade etti.

Erzincan’da yüzme il birinciliği heyecanı yaşandı

Erzincan’da yüzme il birinciliği heyecanı yaşandı
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.