1. Haberler
  2. Güncel
  3. Başiskele’ye Zanaat Çarşısı yapılıyor

Başiskele’ye Zanaat Çarşısı yapılıyor

20241009aw304925 0.jpg
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başiskele’ye zanaatkarların tezgahlarında üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin tanıtım ve satışının yapılacağı “Zanaat Çarşısı” kazandırılacak.

Başiskele Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçede yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kullar’a, bölge halkının ekonomisine katma değer katacak Zanaat Çarşısı inşa ediliyor. Toplamda 100 metrekare alanda 8 dükkan olacak şekilde yapımına başlanan çarşı, tamamlandığında Kullar meydanına hareket kazandıracak.

Başiskeleli zanaatkarların tezgahlarında üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin tanıtım ve satışının yapılacağı çarşı, ticaretin yapıldığı mekandan öte kültürel miras ve yerel kimliğin korunup yaşatıldığı nesilden nesile aktarıldığı bir alan olacak.

Başiskele’ye Zanaat Çarşısı yapılıyor

Başiskele’ye Zanaat Çarşısı yapılıyor
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir