CAMP NOU’DA YAĞMUR KRİZİ: BASIN TRİBÜNÜNÜ SU BASTI

CAMP NOU'DA YAĞMUR KRİZİ: BASIN TRİBÜNÜNÜ SU BASTI
CAMP NOU'DA YAĞMUR KRİZİ: BASIN TRİBÜNÜNÜ SU BASTI
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barselona’nın 9 Eylül’de oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Feyenoord’u ağırladığı yenilenen Camp Nou Stadyumu’nu su bastı. Karşılaşma sırasında aniden bastıran şiddetli yağmur, inşaatı devam eden stadyumun çatısından sızarak basın tribününü ve taraftar alanlarını adeta göle çevirdi.

Bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından gözler, 1.45 milyar Euro bütçeli Espai Barça projesinin yüklenici firması olan Limak İnşaat’a çevrildi. Daha önce de sızıntı problemleriyle gündeme gelen stadyumun son durumu, Barselona taraftarının sabrını taşırdı.

İsyan Büyüyor

Yaşanan rezalet sonrası taraftarlar, sosyal medya platformu X’te  Limak İnşaat’ı ve kulüp başkanı Joan Laporta’yı hedef tahtasına oturttu. Binlerce etkileşim alan tepkilerden bazıları şöyle:

  • “Limak bize yağmurda süzgeç gibi bir Camp Nou bıraktı. Utanç verici.”

  • “Limak skandalı yine: Basın bölümü ve localar su içinde. Bu rezalet ne zaman bitecek?”

  • “Laporta ucuz diye Limak’ı seçti, şimdi gecikme ve stat içinde yağmurla ödüyoruz. Tam bir yetersizlik.”

Dev bütçeli yatırımın uluslararası bir arenada böylesine aciz bir görüntü vermesi, projenin mühendislik kalitesini yeniden tartışmaya açarken; kulüp yönetiminin ve Limak İnşaat’ın büyüyen bu tepkilere karşı nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu.

CAMP NOU’DA YAĞMUR KRİZİ: BASIN TRİBÜNÜNÜ SU BASTI
0
Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir