Sakarya’dan arkadaşlarıyla Kandıra’ya yüzmeye gelen ve burada boğulma tehlikesi geçiren Alican Bozkurt (28), 6 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Olay 18 Eylül günü Kandıra Cebeci Sahilinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre Sakarya’da ikamet eden 28 yaşındaki Alican Bozkurt, 3 arkadaşıyla birlikte Cebeci Sahiline yüzmeye gelmişti. Denize giren 4 arkadaş boğulma tehlikesi geçirirken sahildeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine 3’ü kurtarıldı. Alican Bozkurt ise yaklaşık 10 dakika sonra sudan çıkarıldı.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN
Sudan çıkarıldıktan sonra sahilde bulunan doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Alican Bozkurt, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. 6 gündür yaşam mücadelesi veren Alican Bozkurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.