1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Leyla Atakan’ı Özge Borak canlandıracak

Leyla Atakan’ı Özge Borak canlandıracak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl yapım aşamasına başlanan, Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alacak ‘Leyla Hanım’ belgesel filmi pandemi nedeniyle çekimlere ara vermişti. Aranın uzaması nedeniyle oyuncuların proje takviminde yaşanan çakışmalar üzerine, yapım şirketi ve oyuncu kadrosuyla yollar ayrılmıştı. Ayrılığın ardından yeni yapım şirketi ile beraber Leyla Hanım belgeseli yeni oyuncularla beraber çekimlere Hereke’de başladı.

 

SENARYO DANIŞMANI GANİ MÜJDE

 

Senaristliğini ve yönetmenliğini İlke İşisağ’ın, idari yapımcılığını Koral Altın’ın, senaryo danışmanlığını Gani Müjde’nin ve yapımcılığını İzmit Belediyesi’nin üstlendiği Leyla Hanım Filmi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in önderliğinde İzmit Belediyesi’nin organize edeceği özel bir gösterim ile izleyici karşısına çıkacak.
 
 

ÜNLÜ OYUNCU KADROSU

 

Filmde Leyla Atakan’ı ünlü oyuncu Özge Borak canlandırırken Beyti Engin, Serhan Arslan, Devrim Nas, Anıl Taşezen, Barış Kıralioğlu, Belma Canciğer, Aylin Aras ve maNga’nın solisti Ferman Akgül gibi değerli birçok sanatçı filmin oyuncu kadrosunda yer alacak. Leyla Atakan’a hayat vermesi için daha önce ismi geçen oyuncu Naz Elmas’ın ise çalışma takvimdeki yoğunluktan dolayı projede olmayacağı bildirildi. Yeni kadrosuyla start alan filmin ilk okuma provaları da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Leyla Atakan’ı Özge Borak canlandıracak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!