1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP’li ilçe başkanı istifasını Sancaklı ve THODEX skandalına bağladı! Ne kadar it kopuk varsa kendine ekip yaptı!

MHP’li ilçe başkanı istifasını Sancaklı ve THODEX skandalına bağladı! Ne kadar it kopuk varsa kendine ekip yaptı!

mhp istifa saffet
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, istifasını yaptığı açıklama ile duyurdu. Yaptığı istifa açıklamasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya yüklenen Bektaş, : Biz çalışmamızı yaparken partimizi anlatmak için sahada çalışma yaparken binlerce kişiyi dolandıran Thodex adlı coin şirketindeki ortaklıklarını şaibeli kişilerle diyaloğunun açıklamasını yapmak zorunda kaldık. Öyle ki thodex kurucusu Arnavutlukta yakalanan Fatih Özerin Darıca’da yaşayan aile fertleri partimize gelerek çocuklarının hiçbir şey yapmadığını sorunların aileye kaldığını ancak Saffet Sancaklı ve oğlunun paraları alıp kendilerini kurbanlık koyun gibi ortada bıraktığını ifade edip her yerde konuşmaktadır.” dedi.

SANCAKLI İDDİALARI!

MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, istifasını yaptığı açıklama ile duyurdu. Bektaş’ın şoke eden açılamasında, MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı için söyledikleri ise şaşkınlık yarattı. Geçtiğimiz yıl oğlunun adı Thodex skandalına karışan Sancaklı ile ilgili Bektaş şunları söyledi: “Bir yıldan beri sürdürdüğüm ilçe başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Göreve geldiğimiz günden itibaren Cumhur ittifakı çerçevesinde teşkilat tabanımızla birlikte çalıştık. Yaklaşık 1000 üye yaptık. Partimizi Bölgemizin her köşesinde konuşulur hale getirdik. Ancak süreç içinde milletvekili Saffet Sancaklı sebebini bilmediğim bir şekilde bölgedeki teşkilat ve genel merkez aleyhine faaliyet yürüten kişilerin sözüyle bize husumet gütmeye başladı.

HİZİP ÜRETTİ

Dedikodu fitne üreterek elimizi zayıflatmaya çalıştı. Bir ülkücüyü aramayan telefonlarına bakmayan bölge insanı ile irtibatı kopuk vekil ne kadar it kopuk varsa bunlardan bir ekip yaparak her bölgede hizip üretti. Yöneticilerime telefon açarak istifa etmeleri konusunda baskı yaptı. Hatta istifa metnini bile kendisi hazırlamış.

HER YERDE KONUŞTULAR

Biz çalışmamızı yaparken partimizi anlatmak için sahada çalışma yaparken binlerce kişiyi dolandıran Thodex adlı coin şirketindeki ortaklıklarını şaibeli kişilerle diyaloğunun açıklamasını yapmak zorunda kaldık. Öyle ki thodex kurucusu Arnavutlukta yakalanan Fatih Özerin Darıca’da yaşayan aile fertleri partimize gelerek çocuklarının hiçbir şey yapmadığını sorunların aileye kaldığını ancak Saffet Sancaklı ve oğlunun paraları alıp kendilerini kurbanlık koyun gibi ortada bıraktığını ifade edip her yerde konuşmaktadır.

EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Ben istifamı il başkanıma verdim. Bilinmesini isterim ki partimin liderimin her şartta emrinde oldum olmaya da devam edeceğim. Biliyorum ki Başbuğumuzun dediği gibi Ülkücülük her türlü haksızlığa karşı boyun eğmeyen, asil bir başkaldırı hareketidir.”

 

MHP’li ilçe başkanı istifasını Sancaklı ve THODEX skandalına bağladı! Ne kadar it kopuk varsa kendine ekip yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.