Savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice forması giyen Ganalı stoper Kojo Peprah Oppong transferi konusunda oyuncuyla anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, 22 yaşındaki genç defans oyuncusunu kadrosuna katarak arka hattına önemli bir takviye gerçekleştirdi.
İmza Töreni Şükrü Saracoğlu’nda Yapılacak
Yeni transfer için düzenlenecek imza töreninin detayları da belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kojo Peprah Oppong transferi için 29 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’de basına açık bir imza töreni gerçekleştirilecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecek olan bu törene Futbol Direktörü Oğuz Çetin de katılım sağlayacak.
Geçtiğimiz Sezon 43 Maçta Görev Aldı
Sarı-lacivertlilerin yeni stoperi, geçtiğimiz sezon Fransa’da sergilediği istikrarlı performansla dikkat çekmişti. Nice forması altında toplam 43 resmi karşılaşmada görev yapan Ganalı savunmacı, istikrarlı grafiğiyle yeni takımı Fenerbahçe’nin defans kurgusunda önemli bir rol oynamaya hazırlanıyor.
Kaynak: Haberturk Spor — Orijinal haberi görüntüle

