1. Haberler
  2. Güncel
  3. Süper Lig’de 35. hafta görünümü

Süper Lig’de 35. hafta görünümü

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, Trabzonspor’u mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Fenerbahçe ise Başakşehir’i 4 golle yenerken, Beşiktaş üst üste 3. galibiyetini aldı ve 3.’lüğe yerleşti.

Trendyol Süper Lig’de 35. hafta bugün oynanan tek karşılaşma ile tamamlandı. Oynanan 9 müsabakada toplam 25 gol atıldı. Haftanın açılış maçında Başakşehir’e konuk olan Fenerbahçe, sahadan 4 gollü galibiyetle ayrıldı. Lider Galatasaray ise Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-kırmızılılar 2-0’lık skorla galibiyete uzanırken, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Samsunspor’un BAY geçtiği haftada Beşiktaş, haftayı 3 puanla kapatarak 3.’lüğe yerleşti. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe’de Adana Demirspor’u 4-1’lik skorla geçti.

Teknik Direktör Sergej Jakirovic’in takıma gelişiyle yükselişe geçen Kayserispor, haftanın kapanış maçında Antalyaspor’u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar iç sahada 7 maçlık galibiyet serisi yakalarken, Miguel Cardoso müsabakayı hat-trick yaparak tamamladı.

Küme düşme hattında yer alan takımlar Sivasspor ile Bodrum FK kozlarını paylaşırken, müsabakadan kazanan çıkmadı. Alanyaspor ise Gaziantep’te elde ettiği galibiyetle bu 2 takımla arasındaki puan farkını 3’e yükseltti.

Haftanın maçları ve sonuçları:

Gaziantep FK – Alanyaspor: 0-1

Başakşehir – Fenerbahçe: 1-4

Eyüpspor – Kasımpaşa: 0-3

Konyaspor – Çaykur Rizespor: 2-1

Trabzonspor – Galatasaray: 0-2

Sivasspor – Bodrum FK: 0-0

Beşiktaş – Adana Demirspor: 4-1

Göztepe – Hatayspor: 1-1

Kayserispor – Antalyaspor: 3-1

İsmail Yasin Akçın

 

 

 

Süper Lig’de 35. hafta görünümü
0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir