1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yanan gemi böyle görüntülendi

Yanan gemi böyle görüntülendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kefken açıklarında yabancı menşeli gemide çıkan yangına ilişkin görüntülere ulaşıldı. Ayrıca gemideki 25 kişi tahliye edildi.

Karadeniz’de Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kefken açıklarında yabancı menşeli gemide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kıyıya yaklaşık 30 mil uzaklıkta bulunan gemi yangını için bölgeye Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik, UMKE ve ambulans ekiplerinin yönlendirildi. Yapılan kurtarma çalışmaları sonrasında gemiden 25 kişi tahliye edildi.

“Gemideki 25 personelin durumu iyidir”

Denizcilik Genel Müdürlüğü yaptığı paylaşımda, “Rusya’nın Novoroski limanına seyreden boş KAIROS tankeri, kıyılarımızdan 28 mil açıkta, dışarıdan bir etkiyle yangın çıktığı ihbarı alınmış olup gemideki 25 personelin durumu iyidir, denizcilerin tahliyesi için bölgeye kurtarma unsurlarımız sevk edilmiş, süreç takip edilmektedir” açıklamasını yaptı.

25 personel tahliye edildi

Kocaeli Valiliği ise yaptığı paylaşımda, “Kandıra Kefken açıklarında yabancı menşeili bir gemide meydana gelen yangında, gemideki 25 personel tahliye edilmiş olup, personellerin sağlık durumları iyidir” denildi.

Yanan gemi böyle görüntülendi
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.