1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yunusemre’de sporun geleceği için ortak akıl buluşması

Yunusemre’de sporun geleceği için ortak akıl buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunusemre Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Yunusemre Belediyespor koordinesinde düzenlenen istişare toplantısında gençlik ve spor için yeni yol haritası belirlendi.

Yunusemre’de sporun geleceğine yön verecek önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Yunusemre Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Yunusemre Belediyespor koordinesinde düzenlenen istişare toplantısında yeni sezon öncesi hedefler ve stratejiler masaya yatırıldı. Toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökhan Özak, kulüp yöneticileri Yücel Taşçı, Metin Keleş, Necati Türkoğlular, Yadigar Şahin, Şenol Özkaya ve tüm branşlardan antrenörler katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın spora verdiği destekle ilçede önemli bir sportif dönüşüm süreci yaşandığını belirtti. Gürtunca şunları söyledi:

“Belediyemiz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz ve Belediyespor Kulübümüz arasında güçlü bir koordinasyon var. Bu sinerji sayesinde sporu her mahalleye, her yaş grubuna ulaştıracağız. Katılımı artırmak, altyapıya yatırım yapmak ve sporcu gelişimini desteklemek önümüzdeki dönemin öncelikli hedefleri olacak.”

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik ise yeni sezon öncesi yeniden yapılanma sürecine girdiklerini belirterek, “Başarılarımızın arkasında Belediye Başkanımız Semih Balaban’ın spora verdiği destek, bize olan güveni ve her zaman yanımızda oluşu var. Ancak başarıyı sürdürülebilir kılmak için disiplinli, planlı ve hiyerarşik bir yapı içinde çalışmayı sürdürmeliyiz. Antrenörlerimizden sporcularımıza kadar herkesin fedakârlığıyla bu noktaya geldik. Şimdi hedefimiz her branşta yeni başarılar elde etmek” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca, genç sporcuların tarama ve gelişim süreçlerinin güçlendirilmesi, branş bazında katılım oranlarının artırılması, hem kulüp içinde hem de ilçedeki amatör spor kulüpleriyle ilişkilerin güçlendirilmesi, iletişimin ve koordinasyonun geliştirilmesi konularında kararlar alındı.

Yunusemre’de sporun geleceği için ortak akıl buluşması

Yunusemre’de sporun geleceği için ortak akıl buluşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.