1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yunusemre’nin judocuları Makedonya’dan zaferle döndü

Yunusemre’nin judocuları Makedonya’dan zaferle döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunusemre Belediyespor’un judocuları, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen 14. Mioki Uluslararası Açık Judo Turnuvası’nda büyük bir başarı elde ederek organizasyonu 22 madalya ve 2 kupayla tamamladı.

Birçok ülkeden yüzlerce sporcunun katılım gösterdiği önemli turnuvada Yunusemre Belediyespor, U15 yaş kategorisinde takım halinde ikinci olarak gümüş kupa kazandı. Ayrıca turnuvanın en prestijli ödüllerinden biri olan “En İyi Takım (Best Team)” kupasına da layık görülerek Türkiye’nin gururu oldu.

Süper minikler kategorisinde Hüseyin Alim Karataş ve Cemal Ensar Sezer bronz madalya kazandı. Minikler kategorisinde ise Esila Er demir, Melis Kurt ve Hüseyin Kumsar altın madalya alırken; Bulut Yusuf Örs gümüş, Yağız Duman, Şakir Tuna Koçtürk, Taçmin Eroğlu, Süheda Cantürü ve Alp Canıtez bronz madalyanın sahibi oldu.

Yıldızlar kategorisinde Elif Şanıer altın madalya kazanarak zirveye çıktı. Bu kategoride ayrıca Rabia Tekin, Yağız Duman, Erdem Topuz ve Eda Su Tekin gümüş madalya; Aydın Giray Zeytin, Ecrin Nisa Baş, Melis Kurt ve Muhammed Enes Uysal bronz madalya elde etti.

Ümitler kategorisinde ise Rabia Tekin altın, Elif Şanıer gümüş madalya kazanarak turnuvayı başarıyla tamamladı.

Yunusemre Belediyespor, yurt dışında aldığı bu derecelerle hem Manisa’nın hem de Türkiye’nin adını bir kez daha uluslararası arenada başarıyla temsil etti.

Yunusemre’nin judocuları Makedonya’dan zaferle döndü

Yunusemre’nin judocuları Makedonya’dan zaferle döndü
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.