1. Haberler
  2. Dünya
  3. İsrail Savunma Bakanı Katz’dan İran dini lideri Hamaney’e tehdit

İsrail Savunma Bakanı Katz’dan İran dini lideri Hamaney’e tehdit

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’i suikastla tehdit ederek, “İran diktatörü Hamaney’e sığınağından çıktığında ara sıra gökyüzüne bakmasını ve her vızıltıyı dikkatle dinlemesini öneriyorum” dedi.

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, geçtiğimiz haziran ayında İsrail ve İran arasında 12 gün süren çatışmaların ardından bir kez daha İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’i suikastla tehdit etti. Katz, “İran diktatörü Hamaney’e sığınağından çıktığında ara sıra gökyüzüne bakmasını ve her vızıltıyı dikkatle dinlemesini öneriyorum” ifadelerini kullanarak, İsrail’in İHA saldırılarına gönderme yaptı.

Katz’ın tehdidi, aralarında kendisinin de yer aldığı İsrailli yetkililerin suikast hedefleri olarak işaretlendiği bir infografiğin sosyal medyada dolaşıma girmesinin ardından geldi. Katz, 12 gün süren çatışmalar sırasında da Hamaney’i suikastla tehdit etmiş, Hamaney’i öldürmek istediklerini fakat yerini tespit edemedikleri için başarılı olamadıklarını açıklamıştı.

İsrail Savunma Bakanı Katz’dan İran dini lideri Hamaney’e tehdit
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.