1. Haberler
  2. Dünya
  3. Pakistan’da tren istasyonunda bombalı saldırı: 24 ölü, 44 yaralı

Pakistan’da tren istasyonunda bombalı saldırı: 24 ölü, 44 yaralı

0d158b58 c2f7 4417 b09f 31ae90697b67 frame at 0m6s 1731138305.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pakistan’ın Ketta kentinde tren istasyonunun yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda 24 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi yaralandı.

Pakistan’ın Belucistan eyaletine bağlı Ketta kentindeki bir tren istasyonunda yerel saatle 09.00 sıralarında bombalı saldırı gerçekleştirildi. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisten yapılan açıklamada, 24 kişinin hayatını kaybettiği, hedefin ordu personeli olduğu aktarıldı.

Olayın intihar saldırısı gibi göründüğü belirtilirken, soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Şu ana kadar 44 yaralı sivilin hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Çok sayıda yolcunun peronda olduğu sırada gerçekleştirilen saldırıyı ayrılıkçı Belucistan Kurtuluş Ordusu (BLA) üstlendi.

Abid Mazhar

Pakistan’da tren istasyonunda bombalı saldırı: 24 ölü, 44 yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.