1. Haberler
  2. Güncel
  3. Başiskele’de 3 bin 700 öğrenci yaz spor okullarında eğitim alıyor

Başiskele’de 3 bin 700 öğrenci yaz spor okullarında eğitim alıyor

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başiskele’de bu yıl 5’incisi düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda yaklaşık 3 bin 700 çocuk, 9 farklı branşta ücretsiz eğitim alarak yaz tatilini değerlendiriyor.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü öncülüğünde hayata geçirilen “Genc-i Âlâ Gençlik Modeli” kapsamında düzenlenen okullar, ilçede ikamet eden 4-14 yaş aralığındaki çocukların yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmelerini hedefliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yüzme, karate, cimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, satranç ve güreş olmak üzere 9 farklı branşta eğitimlerin verildiği okullara bu yıl da yoğun ilgi gösterildi.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesindeki okullar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştiriliyor.

Geleceğin sporcularının da keşfedilmesinin hedeflendiği okullardaki eğitimler, 23 Haziran’da başladı. Öğrenciler, 29 Ağustos’a kadar eğitimlerine devam edecek.

Başiskele’de 3 bin 700 öğrenci yaz spor okullarında eğitim alıyor

Başiskele’de 3 bin 700 öğrenci yaz spor okullarında eğitim alıyor
+ - 0

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!