1. Haberler
  2. Güncel
  3. Karaman FK’da yeni yönetim belli oldu

Karaman FK’da yeni yönetim belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü’nün 16. Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Yapılan olağanüstü genel kurul sonunda Karaman FK’nın yeni Başkanı Mesut Soyfidan oldu. Şehrin spor camiasının yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, kulübün yeni yönetim ve denetim kurulu da belirlendi.

Başkan Soyfidan, yaptığı açıklamada, “Karaman Futbol Kulübü’nün başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Yeni yönetimimizle şehrimizin spor kültürünü daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Karaman Futbol Kulübü Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

“Mesut Soyfidan, Murat Çolakoğlu, Halil Alkan, Recep Uysal, Emre Yılmaz, Şevket Dinçer, Aytunç Bozkurt, Ferhat Yarbay, Abdullah Gülcan, Selami Keskin, Mustafa Tezcan, Hüseyin Zenginoğlu, Ömer Sayğıkan, Avni Yağcı, Şevket Varol, Ramazan Çelik ve Osman Tat”

Karaman FK’da yeni yönetim belli oldu
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.