1. Haberler
  2. Güncel
  3. Muğlaspor yönetimi futbolcularla sezon öncesi buluştu

Muğlaspor yönetimi futbolcularla sezon öncesi buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, sezon öncesinde kulüp tesislerinde futbolcularla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, karşılıklı olarak yeni sezon için hayırlı temenniler dile getirildi.

Başkan Menaf Kıyanç, yaptığı konuşmada camianın birlik ve beraberliğini vurgulayarak, “Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte her zaman futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yanındayım. Muğlasporumuzun ayakta kalması için el birliğiyle mücadele edeceğiz” dedi.

Yeni sezon öncesinde gerçekleşen bu buluşma, camiada moral ve motivasyonun artmasını sağladı. Yönetimin tam kontrolü arkasında hisseden yeşil-beyazlı futbolcular, taraftarların da paylarıyla sahada güçlü bir performans sergileyerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Muğlaspor yönetimi futbolcularla sezon öncesi buluştu

Muğlaspor yönetimi futbolcularla sezon öncesi buluştu
Yorum Yap

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.