1. Haberler
  2. Güncel
  3. Uzun vadeli plan yapıyoruz

Uzun vadeli plan yapıyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonluk maçından sonra açıklamalarda bulunan Başkan Engin Koyun, “Bugün hayatımızın en mutlu gününü yaşıyoruz. Bu mutluluğu yaşatan futbolcularımıza, teknik ekibimize, yönetimimize ve taraftarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Sakaryaspor’u da tebrik ediyorum. Güzel bir final oldu ancak biz daha iyiydik. Sonucun farklı olması bizi daha çok mutlu etti. Kocaelispor önemli başarılar elde etmiş bir kulüp. İki kez Türkiye Kupası’nı kazanmış bir kulübüz. Bu kulübün buralarda olmaması gerektiğine karar verdik. Birinci basamak TFF 1. Lig, seneye Süper Lig için bir kadro kuracağız. Kısa vadeli değil uzun vadeli planlar yapıyoruz. Altyapıya önem veriyoruz” dedi.

“BEKLE İZMİT GELİYORUZ”

Başkan Koyun açıklamalarının devamında, “Bir Altınordu projesini Kocaelispor’da gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Gençlerimize önem veriyoruz. Kocaelisporumuzun bugünlere gelmesinde bütün belediye başkanlarının, siyasilerinin çok büyük emeği oldu. İllerimizin takımlarına sahip çıkılmasını istiyorum. Zor durumdalar. Pandemi dolayısıyla ekonomik anlamda sıkıntı çekiyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Tüm camiaya teşekkür ediyorum. Bekle bizi İzmit geliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN KUPAYI TARAFTARA GÖTÜRDÜ

Kocaelispor başkanı Engin Koyun maçın bitiş düdüğünün ardından kupayı Kocaelispor taraftarının olduğu bölgeye götürdü. Kocaelispor taraftarını selamlayan başkan kupayı onlara doğru uzatarak taraftarın da büyük payının olduğunu vurguladı. Kocaelispor taraftarı 90 dakika boyunca takımını desteklerken zaman zaman ezeli rakibi Sakaryaspor’a da göndermeler yaptı.

Uzun vadeli plan yapıyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Korkusuz Kocaeli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!